Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Electro-based technologies in food drying - A comprehensive review
 
 
Titel: Electro-based technologies in food drying - A comprehensive review
Auteur: Mousakhani-Ganjeh, Alireza
Amiri, Amir
Nasrollahzadeh, Farzaneh
Wiktor, Artur
Nilghaz, Azadeh
Pratap-Singh, Anubhav
Mousavi Khaneghah, Amin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland