Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Comparative effect of probiotic and paraprobiotic addition on physicochemical, chemometric and microstructural properties of yogurt
 
 
Titel: Comparative effect of probiotic and paraprobiotic addition on physicochemical, chemometric and microstructural properties of yogurt
Auteur: Molaee Parvarei, Mitra
Khorshidian, Nasim
Fazeli, Mohammad Reza
Mortazavian, Amir M.
Sarem Nezhad, Solmaz
Mortazavi, Seyed Ali
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland