Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Binding of aldehyde flavour compounds to beef myofibrillar proteins and the effect of nonenzymatic glycation with glucose and glucosamine
 
 
Titel: Binding of aldehyde flavour compounds to beef myofibrillar proteins and the effect of nonenzymatic glycation with glucose and glucosamine
Auteur: Dou, Peipei
Feng, Xianchao
Cheng, Xingguang
Guan, Qinhao
Wang, Junlan
Qian, Shan
Xu, Xinglian
Zhou, Guanghong
Ullah, Niamat
Zhu, Beiwei
Chen, Lin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland