Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key off-odor compounds in thermal duck egg gels by GC-olfactometry-MS, odor activity values, and aroma recombination
 
 
Titel: Characterization of key off-odor compounds in thermal duck egg gels by GC-olfactometry-MS, odor activity values, and aroma recombination
Auteur: Ren, Liuyang
Ma, Jie
Lv, Ying
Tong, Qigen
Guo, Huiyuan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 143 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland