Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 85 gevonden artikelen
 
 
  A comparative study of aromatic characterization of Yingde Black Tea infusions in different steeping temperatures
 
 
Titel: A comparative study of aromatic characterization of Yingde Black Tea infusions in different steeping temperatures
Auteur: Liu, Haocheng
Xu, Yujuan
Wen, Jing
An, Kejing
wu, Jijun
Yu, Yuanshan
Zou, Bo
Guo, Manhua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 143 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 85 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland