Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Protein fortification of wheat bread using dry fractionated chickpea protein-enriched fraction or its sourdough
 
 
Titel: Protein fortification of wheat bread using dry fractionated chickpea protein-enriched fraction or its sourdough
Auteur: Xing, Qinhui
Kyriakopoulou, Konstantina
Zhang, Lu
Boom, Remko M.
Schutyser, Maarten A.I.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 142 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland