Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Antibacterial mechanism and preservation effect of curcumin-based photodynamic extends the shelf life of fresh-cut pears
 
 
Titel: Antibacterial mechanism and preservation effect of curcumin-based photodynamic extends the shelf life of fresh-cut pears
Auteur: Chai, Zhengyuan
Zhang, Fang
Liu, Bingjie
Chen, Xuefeng
Meng, Xianghong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 142 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland