Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Symbiotic goat milk ice cream with umbu fortified with autochthonous goat cheese lactic acid bacteria
 
 
Titel: Symbiotic goat milk ice cream with umbu fortified with autochthonous goat cheese lactic acid bacteria
Auteur: de Oliveira, Anay Priscilla David
de Oliveira Almeida, Tássio José
Santos, Tamires Marques Bezerra
Dias, Francesca Silva
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland