Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Identification of antioxidant peptides from cheddar cheese made with Lactobacillus helveticus
 
 
Titel: Identification of antioxidant peptides from cheddar cheese made with Lactobacillus helveticus
Auteur: Yang, Wanshuang
Hao, Xinyue
Zhang, Xiuxiu
Zhang, Gengxu
Li, Xiaodong
Liu, Lu
Sun, Yue
Pan, Yue
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland