Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Harnessing the nutritional potential of concentrated whey for enhanced galactose flux in fermentative yeast
 
 
Titel: Harnessing the nutritional potential of concentrated whey for enhanced galactose flux in fermentative yeast
Auteur: Beniwal, Arun
Saini, Priyanka
De, Sachinandan
Vij, Shilpa
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland