Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Effects of fermentation with different microbial species on the umami taste of Shiitake mushroom (Lentinus edodes)
 
 
Titel: Effects of fermentation with different microbial species on the umami taste of Shiitake mushroom (Lentinus edodes)
Auteur: Chen, Ziqi
Gao, Haiyan
Wu, Weijie
Chen, Hangjun
Fang, Xiangjun
Han, Yanchao
Mu, Honglei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland