Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Effect of low-dose sodium nitrite treatment on the endogenous antioxidant capacity of yak meat during wet curing: Pros and cons
 
 
Titel: Effect of low-dose sodium nitrite treatment on the endogenous antioxidant capacity of yak meat during wet curing: Pros and cons
Auteur: Ma, Guoyuan
Wang, Zhuo
Chen, Haoyu
Yu, Qunli
Han, Ling
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland