Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Development of crackers with the addition of olive leaf flour (Olea europaea L.): Chemical and sensory characterization
 
 
Titel: Development of crackers with the addition of olive leaf flour (Olea europaea L.): Chemical and sensory characterization
Auteur: Faccioli, Larissa Slongo
Klein, Manuela Poletto
Borges, Gabriela Ramos
Dalanhol, Carolina Silveira
Machado, Isabel Cristina Kasper
Garavaglia, Juliano
Dal Bosco, Simone Morelo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland