Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Developing a new modification technology of oat flour based on differential pressure explosion puffing
 
 
Titel: Developing a new modification technology of oat flour based on differential pressure explosion puffing
Auteur: Zhang, Yifu
Chen, Cheng
Wang, Nan
Chen, Yue
Yu, Jiaojiao
Zheng, Xuechao
Li, Shuhong
Chen, Ye
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland