Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Volatile compounds in Chinese steamed bread influenced by fermentation time, yeast level and steaming time
 
 
Titel: Volatile compounds in Chinese steamed bread influenced by fermentation time, yeast level and steaming time
Auteur: Xi, Jinzhong
Zhao, Qiyan
Xu, Dan
Jin, Yamei
Wu, Fengfeng
Jin, Zhengyu
Xu, Xueming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland