Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Quality and shelf life assessment of a new beverage produced from water kefir grains and red pitaya
 
 
Titel: Quality and shelf life assessment of a new beverage produced from water kefir grains and red pitaya
Auteur: Bueno, Raíssa S.
Ressutte, Jéssica B.
Hata, Natália N.Y.
Henrique-Bana, Fernanda C.
Guergoletto, Karla B.
de Oliveira, Admilton G.
Spinosa, Wilma A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland