Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Diversity and technological characterization of Pediococcus pentosaceus strains isolated from Nigerian traditional fermented foods
 
 
Titel: Diversity and technological characterization of Pediococcus pentosaceus strains isolated from Nigerian traditional fermented foods
Auteur: Adesulu-Dahunsi, A.T.
Sanni, A.I.
Jeyaram, K.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland