Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 110 gevonden artikelen
 
 
  A new application with characterized oil-in-water-in-oil double emulsions: Gelatin-xanthan gum complexes for the edible oil industry
 
 
Titel: A new application with characterized oil-in-water-in-oil double emulsions: Gelatin-xanthan gum complexes for the edible oil industry
Auteur: Cetinkaya, Turgay
Altay, Filiz
Ceylan, Zafer
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 138 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 110 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland