Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Role of enzymes for improvement in gluten-free foxtail millet bread: It’s effect on quality, textural, rheological and pasting properties
 
 
Titel: Role of enzymes for improvement in gluten-free foxtail millet bread: It’s effect on quality, textural, rheological and pasting properties
Auteur: Sarabhai, Swati
Tamilselvan, T.
Prabhasankar, Pichan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland