Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 118 gevonden artikelen
 
 
  HPP improves the emulsion properties of reduced fat and salt meat batters by promoting the adsorption of proteins at fat droplets/water interface
 
 
Titel: HPP improves the emulsion properties of reduced fat and salt meat batters by promoting the adsorption of proteins at fat droplets/water interface
Auteur: Yang, Hui-Juan
Han, Min-Yi
Wang, Hai-feng
Cao, Guang-tian
Tao, Fei
Xu, Xing-Lian
Zhou, Guang-Hong
Shen, Qing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland