Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 39 gevonden artikelen
 
 
  The influence of repeated versus continuous dry-heating on the performance of wheat starch with different amylose content
 
 
Titel: The influence of repeated versus continuous dry-heating on the performance of wheat starch with different amylose content
Auteur: Zhang, Bo
Zhang, Qian
Wu, Hao
Su, Chunyan
Ge, Xiangzhen
Shen, Huishan
Han, Lihong
Yu, Xiuzhu
Li, Wenhao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 136 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland