Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Influence of fermentation temperature on microbial community composition and physicochemical properties of mabisi, a traditionally fermented milk
 
 
Titel: Influence of fermentation temperature on microbial community composition and physicochemical properties of mabisi, a traditionally fermented milk
Auteur: Moonga, Himoonga Bernard
Schoustra, Sijmen E.
Linnemann, Anita R.
van den Heuvel, Joost
Shindano, John
Smid, Eddy J.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 136 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland