Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 87 gevonden artikelen
 
 
  A new inverse olive oil emulsion plus carrot powder to replace animal fat in model meat batters
 
 
Titel: A new inverse olive oil emulsion plus carrot powder to replace animal fat in model meat batters
Auteur: Öztürk-Kerimoğlu, Burcu
Kara, Ayşe
Urgu-Öztürk, Müge
Serdaroğlu, Meltem
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland