Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Effects of processing methods on the chemical composition and antioxidant capacity of walnut (Juglans regia L.) oil
 
 
Titel: Effects of processing methods on the chemical composition and antioxidant capacity of walnut (Juglans regia L.) oil
Auteur: Gao, Pan
Liu, Ruijie
Jin, Qingzhe
Wang, Xingguo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland