Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure processing of pork (Longissimus dorsi) on changes of protein structure and water loss during frozen storage
 
 
Titel: Effect of high pressure processing of pork (Longissimus dorsi) on changes of protein structure and water loss during frozen storage
Auteur: Jia, Guoliang
Orlien, Vibeke
Liu, Haijie
Sun, Aidong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland