Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of lactones in Wagyu (Japanese beef) and imported beef by combining solvent extraction and gas chromatography–mass spectrometry
 
 
Titel: Characterization of lactones in Wagyu (Japanese beef) and imported beef by combining solvent extraction and gas chromatography–mass spectrometry
Auteur: Yoshinaga, Kazuaki
Tago, Arisa
Yoshinaga-Kiriake, Aya
Gotoh, Naohiro
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland