Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Active packaging with starch, red cabbage extract and sweet whey: Characterization and application in meat
 
 
Titel: Active packaging with starch, red cabbage extract and sweet whey: Characterization and application in meat
Auteur: Ribeiro Sanches, Marcio Augusto
Camelo-Silva, Callebe
da Silva Carvalho, Cleberyanne
Rafael de Mello, Jonatan
Barroso, Noádia Genuario
Lopes da Silva Barros, Eulália
Silva, Paula Paulino
Pertuzatti, Paula Becker
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 87 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland