Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 145 gevonden artikelen
 
 
  Are ohmic heating-treated whey dairy beverages an innovation? Insights of the Q methodology
 
 
Titel: Are ohmic heating-treated whey dairy beverages an innovation? Insights of the Q methodology
Auteur: Coimbra, Lorena O.
Vidal, Vitor A.S.
Silva, Ramon
Rocha, Ramon S.
Guimarães, Jonas T.
Balthazar, Celso F.
Pimentel, Tatiana C.
Silva, Marcia C.
Granato, Daniel
Freitas, Mônica Q.
Pollonio, Marise A.R.
Esmerino, Erick A.
Cruz, Adriano G.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 145 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland