Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 145 gevonden artikelen
 
 
  Effect of heat treatment on physicochemical state and in vitro digestion of salt-soluble protein from Pacific oyster (Crassostrea gigas)
 
 
Titel: Effect of heat treatment on physicochemical state and in vitro digestion of salt-soluble protein from Pacific oyster (Crassostrea gigas)
Auteur: Zhang, Fan
Jiang, Suisui
Feng, Xue
Wang, Runfang
Zeng, Mingyong
Zhao, Yuanhui
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 145 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland