Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 145 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fatty acids on the flavor formation of fish sauce
 
 
Titel: Effect of fatty acids on the flavor formation of fish sauce
Auteur: Ding, Anzi
Zhu, Meng
Qian, Xiaoqing
Shi, Liu
Huang, Huang
Xiong, Guangquan
Wang, Jun
Wang, Lan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 145 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland