Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 145 gevonden artikelen
 
 
  Changes in bovine milk fat globule membrane protein components of cream caused by different extent of churning using a label-free proteomic approach
 
 
Titel: Changes in bovine milk fat globule membrane protein components of cream caused by different extent of churning using a label-free proteomic approach
Auteur: Zheng, Shan
Wang, Mengqi
Yang, Feifei
Li, Hongjuan
Li, Hongbo
Yu, Jinghua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 145 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland