Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 137 van 145 gevonden artikelen
 
 
  The mechanism on decreasing the microbiological contamination of superfine green tea powder by ball milling
 
 
Titel: The mechanism on decreasing the microbiological contamination of superfine green tea powder by ball milling
Auteur: Wang, Huifang
Tao, Meng
Zhang, Hui
Cheng, Shuhua
Zhang, Lan
Liu, Zhengquan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 137 van 145 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland