Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 145 gevonden artikelen
 
 
  Numerical optimization of process parameters of ready-to-eat (RTE) iron rich extruded snacks for anemic population
 
 
Titel: Numerical optimization of process parameters of ready-to-eat (RTE) iron rich extruded snacks for anemic population
Auteur: Suri, Shweta
Dutta, Anuradha
Chandra Shahi, Navin
Raghuvanshi, Rita Singh
Singh, Anupama
Chopra, C.S.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 145 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland