Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 98 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Partial substitution of sheep and goat milks of various fat contents by the respective sweet buttermilks: Effect of cream heat treatment
 
 
Titel: Partial substitution of sheep and goat milks of various fat contents by the respective sweet buttermilks: Effect of cream heat treatment
Auteur: Sakkas, Lambros
Spiliopoulos, Michael
Moatsou, Golfo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 98 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland