Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Limited hydrolysis of dehulled walnut (Juglans regia L.) proteins using trypsin: Functional properties and structural characteristics
 
 
Titel: Limited hydrolysis of dehulled walnut (Juglans regia L.) proteins using trypsin: Functional properties and structural characteristics
Auteur: Jin, Feng
Wang, Yaping
Tang, Hengkuan
Regenstein, Joe M.
Wang, Fengjun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland