Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of the synthesis of biogenic amines and quality during high-salt liquid-state soy sauce fermentation
 
 
Titel: Investigation of the synthesis of biogenic amines and quality during high-salt liquid-state soy sauce fermentation
Auteur: Liu, Bin
Cao, Zhongna
Qin, Liehao
Li, Jingyao
Lian, Rui
Wang, Chunling
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland