Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Garcinia spp. extract incorporated icing medium as a natural preservative for shelf life enhancement of chilled Indian mackerel (Rastrelliger kanagurta)
 
 
Titel: Garcinia spp. extract incorporated icing medium as a natural preservative for shelf life enhancement of chilled Indian mackerel (Rastrelliger kanagurta)
Auteur: Apang, Toni
Xavier, K.A. Martin
Lekshmi, Manjusha
Kannuchamy, Nagalakshmi
Layana, Porayil
Balange, Amjad K.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland