Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultra-high pressure treatment on the protein denaturation and water properties of red swamp crayfish (Procambarus clarkia)
 
 
Titel: Effects of ultra-high pressure treatment on the protein denaturation and water properties of red swamp crayfish (Procambarus clarkia)
Auteur: Shi, Liu
Xiong, Guangquan
Yin, Tao
Ding, Anzi
Li, Xin
Wu, Wenjin
Qiao, Yu
Liao, Li
Jiao, Chunhai
Wang, Lan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland