|
Effect of ultraviolet treatment (UV–C) combined with nisin on industrialized orange juice in Alicyclobacillus acidoterrestris spores |
|
|
|
Titel: |
Effect of ultraviolet treatment (UV–C) combined with nisin on industrialized orange juice in Alicyclobacillus acidoterrestris spores |
Auteur: |
Ferreira, Taiana Varela Mizuta, Amanda Gouveia Menezes, Jéssica Lima de Dutra, Tatiane Viana Bonin, Edinéia Castro, Juliana Cristina Szczerepa, Márcia Maria dos Anjos Pilau, Eduardo Jorge Nakamura, Celso Vataru Mikcha, Jane Martha Graton Abreu Filho, Benício Alves de |
Verschenen in: |
Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie |
Paginering: |
Jaargang 133 () nr. C pagina's p. |
Jaar: |
2020 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
Elsevier Ltd |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|