Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Effect of solid-state fermentation over the release of phenolic compounds from brewer's spent grain revealed by UPLC-MSE
 
 
Titel: Effect of solid-state fermentation over the release of phenolic compounds from brewer's spent grain revealed by UPLC-MSE
Auteur: da Costa Maia, Ingrid
Thomaz dos Santos D'Almeida, Carolina
Guimarães Freire, Denise Maria
d'Avila Costa Cavalcanti, Elisa
Cameron, Luiz Claudio
Furtado Dias, Juliana
Simões Larraz Ferreira, Mariana
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland