Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Dietary curcumin decreased lipid oxidation and enhanced the myofibrillar protein structure of the duck (Anas Platyrhynchos) breast muscle when subjected to storage
 
 
Titel: Dietary curcumin decreased lipid oxidation and enhanced the myofibrillar protein structure of the duck (Anas Platyrhynchos) breast muscle when subjected to storage
Auteur: Jin, Sanjun
Pang, Qian
Liu, Ruiqi
Yang, Hao
Liu, Fangju
Wang, Min
Wang, Yingjie
Feng, Xingjun
Shan, Anshan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland