Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Development and evaluation of chapatti quality of high amylose wheat mutants on the basis of physicochemical, textural and sensory characteristics
 
 
Titel: Development and evaluation of chapatti quality of high amylose wheat mutants on the basis of physicochemical, textural and sensory characteristics
Auteur: Rahim, Mohammed Saba
Chauhan, Arti
Madhawan, Akansha
Mishra, Ankita
Parveen, Afsana
Garg, Monika
Bishnoi, Mahendra
Kumar, Vinay
Oak, Manoj Dinesh
Singhal, Nitin Kumar
Roy, Joy
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland