Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of quality and microstructure of freshly potato strips fried with different oils
 
 
Titel: Analysis of quality and microstructure of freshly potato strips fried with different oils
Auteur: Li, Peiyan
Wu, Gangcheng
Yang, Dan
Zhang, Hui
Qi, Xiguang
Jin, Qingzhe
Wang, Xingguo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland