Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 108 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and physicochemical properties of novel low-fat emulgels containing flaxseed oil as a rich source of ω-3 fatty acids
 
 
Titel: Rheological and physicochemical properties of novel low-fat emulgels containing flaxseed oil as a rich source of ω-3 fatty acids
Auteur: Nasirpour-Tabrizi, Parisa
Azadmard-Damirchi, Sodeif
Hesari, Javad
Khakbaz Heshmati, Maryam
Savage, Geoffrey P.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 108 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland