Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “The factors influencing rennet-induced coagulation properties of yak milk: The importance of micellar calcium during gelation” [LWT-Food Science and Technology. 111 (August, 2019) 500–505]
 
 
Titel: Corrigendum to “The factors influencing rennet-induced coagulation properties of yak milk: The importance of micellar calcium during gelation” [LWT-Food Science and Technology. 111 (August, 2019) 500–505]
Auteur: Zhang, Yan
Li, Yuan
Wang, Pengjie
Liang, Qi
Zhang, Yiquan
Ren, Fazheng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland