Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical stability of safflower oil body emulsions during food processing
 
 
Titel: Physicochemical stability of safflower oil body emulsions during food processing
Auteur: Lan, Xinxin
Qiang, Weidong
Yang, Ying
Gao, Tingting
Guo, Jinnan
Du, Linna
Noman, Muhammad
Li, Yaying
Li, Jing
Li, Haiyan
Li, Xiaokun
Yang, Jing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland