Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Low and high methoxyl pectin lowers on structural change and digestibility of fried potato starch
 
 
Titel: Low and high methoxyl pectin lowers on structural change and digestibility of fried potato starch
Auteur: Li, Wenhui
Zhang, Wei
Gong, Shengxiang
Gu, Xinzhe
Yu, Ying
Wu, Jinhong
Wang, Zhengwu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland