Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH on formation of starch complexes with lauric acid and β-lactoglobulin
 
 
Titel: Effect of pH on formation of starch complexes with lauric acid and β-lactoglobulin
Auteur: Niu, Bin
Chao, Chen
Cai, Jingjing
Yan, Yizhe
Copeland, Les
Yu, Jinglin
Wang, Shuo
Wang, Shujun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland