Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 123 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of Sauvignon blanc grape marc extract yields important wine aroma 3-sulfanylhexan-1-ol (3SH)
 
 
Titel: Fermentation of Sauvignon blanc grape marc extract yields important wine aroma 3-sulfanylhexan-1-ol (3SH)
Auteur: Jelley, Rebecca E.
Deed, Rebecca C.
Barker, David
Parish-Virtue, Katie
Fedrizzi, Bruno
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 123 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland