Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 123 gevonden artikelen
 
 
  Effects of quercetin and cinnamaldehyde on the nutrient release from beef into soup during stewing process
 
 
Titel: Effects of quercetin and cinnamaldehyde on the nutrient release from beef into soup during stewing process
Auteur: Li, Yunlong
Fan, Daming
Zhao, Yueliang
Wang, Mingfu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 123 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland